När livet tar över...

Nu har jag inte skrivit på en vecka. Finns några anledningar till det faktiskt. För det första slutade min dator att fungera i några dagar eftersom adaptern tyckte att det var dags att gå sönder. Var tvungen att köpa en ny, kul. Och för det andra har jag haft så sjukt mycket i skolan att jag är för trött för att skriva. Somnar både på väg till och från skolan och när ja väl SKA sova så kan jag inte, och sover högst sex timmar. Inte bra.

Just nu är jag fortfarande trött, men hoppas att jag kan repa mig nu när projektarbetet i alla fall är över. Redovisning imorn. Ni fattar inte hur bra det känns att vi äntligen är klara! Så förhoppningsvis skriver jag, och lägger in fler låtar och sånt kul, här när jag är piggare.

Imorn fyller lillasyster år så efter skolan ska vi fira henne. Väldigt trevligt. Och helgen blir nog fullpackad med grejer. Kommer väl att lägga upp dagens låt här ikväll i alla fall, men sen får vi se hur mycket det blir under helgen och så.


Dagens låt 30/11-10

Dagens låt hade jag lite svårt att komma på till en början faktiskt. Det känns bara som att jag går i samma gamla spår hela tiden och det är ju kanske inte så kul liksom. Försökte komma på nåt som inte var Circa Survive och som även gick att hitta på internet (för det jag lyssnar på mest just nu finns ju ingenstans att hitta förutom i min mp3 typ...), men det var lite svårt. Dock satte jag mig ner med spotify nu och hittade en av mina gamla favoriter. Riktigt bra låt. Hittade tyvärr ingen bra version av den på youtube heller, men hittade en som funkar i alla fall. Om ni vill höra den "riktiga" låten kan ni klicka HÄR. Om ni har spotify, det vill säga. Annars, lyssna nedan.

I'm OK - Christina Aguilera



Christina Aguilera var en favorit för väldigt många år sedan. Jag tror att jag lyssnade sönder hennes album Stripped när jag var runt 14 år eller nåt sånt. Lyssnar inte riktigt på henne längre, men de riktigt bra och känslosamma låtarna är fortfarande lika härliga att lyssna på.


RSS 2.0